De grondbeginselen van Axi-Via bvba

Vanaf de start van onze organisatie wordt er gekozen om fietsevenementen te organiseren die ver voorbij het alledaagse liggen.

De eerste uitdaging vonden we in Tanzania, daarna volgde Kenia en Oeganda. Achter de schermen wordt er ondertussen gewerkt aan nieuwe locaties. Er wordt gezocht naar locaties die een meerwaarde aan de reiziger bieden.

De ideale combinatie tussen locale en internationale Know-How

Ons organisatieteam bestaat uit lokale én internationale mensen. Zo maken we het perfecte team voor de begeleiding van extreem avontuurlijke reizen, dat zowat op alle uitdagingen een antwoord klaar heeft.

Projecten worden ontworpen om zowel lichaam als geest te prikkelen.

De avonturier kan op eigen tempo beleven en bewuster worden van zowel de grote wereld als zichzelf.
De basisfilosofie van de organisatie is om met een open geest de wereld te verkennen. Respect voor andere culturen en levensovertuigingen zijn essentieel om dromen te beleven.
Door de zintuiglijke mogelijkheden om te horen, voelen, ruiken,... reizen we op een heel bewuste en interactieve manier doorheen andere culturen.

Maatschappelijke zetel:
Axi-Via bvba
Steenbergstraat 3
2280 Grobbendonk
ondernemingsnummer: BE 0543.755.670

Contact:
0485 088 910
info@kilimanjarobiketrail.com

Stacks Image 72
 • Siegfried Van Houtven
  My Image
  Oprichter, organisator, dromer.

  Oprichter en drijvende kracht achter Axi-via bvba. Uw aanspreekpunt thuis en ook in Afrika, een persoonlijke gids door heel het avontuur. Bouwde een rijke kennis op in tropische fietstochten door zelfervaring en begeleiding van vele tochten.

  contact:
  Siegfried@adventurebiketrails.com

 • Joel Nganga Gicharu
  My Image
  Logistiek Manager, chauffeur.

  De steunpilaar van de organisatie in Oost-Afrika. Specialist in reizen naar afgelegen streken, ervaringsdeskundige op het vlak van toerisme in Afrika. Manager van het logistieke team.

  contact:
  joel@kilimanjarobiketrail.com